Meer resultaten voor hoe iphone herstellen via itunes

hoe iphone herstellen via itunes
Resetten, herstellen of terugzetten van je iPad of iPhone: zo werkt het Tablets Magazine.
Het is ook mogelijk om je iPad of iPhone te resetten via iTunes, koppel daarvoor het toestel met de meegeleverde kabel aan je computer en open iTunes. Als je toestel nog niet eerder gebruikt hebt met een computer dan zul je de computer eerst moeten vertrouwen via het toestel.
De fabrieksinstellingen terugzetten op de iPhone, iPad of iPod Apple Support.
Open iTunes op een Mac of pc. Als u geen computer tot uw beschikking hebt en uw apparaat nog werkt, kunt u uw apparaat wissen en herstellen zonder computer. Sluit de iPhone, iPad of iPod op de computer aan met de kabel die u erbij hebt gekregen. Als er een bericht wordt weergegeven waarin om de toegangscode wordt gevraagd of waarin wordt gevraagd of u deze computer wilt vertrouwen of niet, volgt u de aanwijzingen op het scherm. Als u de toegangscode niet meer weet, vindt u hier hulp. Selecteer de iPhone, iPad of iPod wanneer deze in iTunes verschijnt. Lees wat u kunt doen als het apparaat niet reageert of niet wil inschakelen. Of zoek hulp als uw apparaat niet wordt weergegeven in iTunes. Klik in het paneel Overzicht op Herstel apparaat. Klik opnieuw op Herstel om te bevestigen. iTunes wist nu het apparaat en installeert de nieuwste versie van de iOS of iPod-software. Wanneer de fabrieksinstellingen op het apparaat zijn teruggezet, wordt het opnieuw opgestart. U kunt het nu configureren als nieuw apparaat. Lees wat u kunt doen als u een foutbericht ziet. Lees hoe u een reservekopie terugzet op uw apparaat.
iPhone of iPad herstellen via DFU-mode of herstelmodus appletips.
DFU-mode of herstelmodus activeren op een iPhone of iPad. Wanneer je problemen hebt met je iPhone, iPad of iPod Touch dan kun je deze het beste herstellen via iTunes. Sluit hiervoor je iDevice met behulp van de USB-kabel aan je Mac of PC en navigeer naar je iDevice in iTunes.
Update of herstel van iPhone, iPad of iPod touch lukt niet Apple Support.
Update of herstel van iPhone, iPad of iPod touch lukt niet. U kunt een iOS-apparaat in de herstelmodus plaatsen en het vervolgens herstellen via iTunes. In deze situaties moet u misschien herstelmodus gebruiken om uw apparaat te herstellen.: iTunes herkent het apparaat niet of meldt dat het apparaat in de herstelmodus staat.
iPhone herstellen restore bij hardnekkige problemen.
Hieronder lees je hoe je een iPhone in herstelmodus zet en weer kunt herstellen. Spring meteen naar het onderwerp waar je meer over wilt weten.: iPhone herstellen restore. Stappenplan iPhone herstellen. Backup terugzetten na herstellen. iPhone in herstelmodus zetten. iPhone herstellen zonder computer. iPhone herstellen restore: zo werkt het. Bij het uitvoeren van een restore zullen alle gegevens van je iPhone of iPad/iPod touch worden gewist, inclusief muziek, videos, adressen, fotos, afspraken en andere gegevens. De iPhone wordt als het ware teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Dat betekent overigens niet dat je alles kwijt bent: als je regelmatig een back-up hebt gemaakt of iCloud gebruikt staan alle adressen, afspraken, apps en andere informatie in de back-up. Muziek en videos staan lokaal in iTunes en de fotos staan op iCloud, Dropbox, Flickr of op een andere plaats. Fotos die je met de iPhone-camera hebt gemaakt vind je terug in een mapje op de harddisk of op iCloud. Via iCloud wordt er automatisch een back-up van je belangrijke gegevens gemaakt, dus je moet wel heel onhandig zijn om toch nog iets kwijt te raken.
iPad of iPhone herstellen naar fabrieksinstellingen via iTunes appletips.
Het herstellen van je iPhone of iPad kun je doen door op de knop Herstel iPhone/iPad te klikken en de stappen te volgen op het scherm. Mocht het herstellen niet lukken via deze manier dan kun je nog herstellen in DFU of recovery mode, hoe lees je hier uitgebreid terug. Een iPhone, iPad of iPod Touch synchroniseren en updaten via iTunes. Hoe een iPhone, iPad of iPod Touch synchroniseren, updaten of herstellen via iTunes?
iPhone herstellen: je smartphone als nieuw met deze 2 tips.
Hiermee voorkom je dat je belangrijke data als je contacten, fotos en videos verliest. Check hoe een iPhone back-up maken in zijn werk gaat met behulp van iTunes of iCloud. Beide services kun je ook gebruiken om vervolgens je iPhone te herstellen. Volg daarvoor onderstaande stappen. iPhone herstellen via iTunes.

Contacteer ons