Resultaten voor iphone 3gs batterij vervangen

iphone 3gs batterij vervangen
Handleiding iPhone 3GS openen en repareren.
Het verwijderen van de batterij is simpel. Het wordt op de plaats gehouden door klevend spul. Pak de safe-open case tool druk de batterij er uit. Er hoeft niet gesoldeerd te worden, de iPhone 3GS batterij is dus makkelijk te vervangen.
Batterij geschikt voor Apple iPhone 3GS APN 616-0432 GSMBatterij.be.
In dat geval luidt het advies om de huidige batterij te vervangen. Deze niet originele batterij blaast uw iPhone 3GS weer nieuw leven in! Wanneer u uw iPhone 3GS vaak aan de oplader legt, neemt de capaciteit van uw batterij af.
iPhone 3GS batterij vervangen iPhoneKliniek.
iPhone 3GS batterij vervangen. Hieronder vindt u de iPhone 3GS reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 3GS reparatie.
iPhone 3GS reparatie Binnen 30 minuten iPhone Kliniek.
Hieronder vindt u de iPhone 3GS reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 3GS reparatie. 3GS Glas Touch Digitizer Unit. 3GS Lcd Display Vervangen. 3GS Home Knop Flex. 3GS Originele Accu / Batterij.
iPhone 3G Batterij / Accu i-Completer.nl.
Accu / Batterij voor iPhone 3G. Accu / Batterij voor iPhone 3G 5 1. Accu / Batterij voor iPhone 3G. Reviews Review toevoegen. Hoge kwaliteit oplaadbare Li-ion accu om de oude accu van uw iPhone te vervangen. Prijs per stuk.

Contacteer ons